Selvforkælelse på Hotel Kirstine og et besøg i Skovtårnet

Selvforkælelse på Hotel Kirstine og et besøg i Skovtårnet

Reklame for Hotel Kirstine og Camp Adventure

Jeg var i uge 7 inviteret til et bloggerarrangement om rejseblogging med Bloggers By HeartHotel Kirstine i Næstved. I den forbindelse bookede jeg en overnatning, for at give mig selv lidt selvforkælelse på Hotel Kirstine. Jeg skulle under alle omstændigheder finde overnatning, da vi sluttede kl 21 og jeg har een gang troet, at jeg bare kunne hoppe på toget hjem på det tidspunkt. Kun for at sande, at der åbenbart ikke kører tog længere nordpå end Århus, så sent. Og det er altså ikke ren lykke, at vente 4 timer på Århus banegård midt om natten og ende med ikke at få noget søvn den nat.

Næstved? Tænker du måske. Hvad i alverden kan man dog lave eller se i Næstved? Næstved er en ret hyggelig lille by og jeg ankom lige til frokost. Efter at have fundet noget lækkert at spise på en af byens mange caféer, gik jeg en tur i gågaden, op til klosterruinen og nede langs suse å, som ligger lige bag Hotel Kirstine. Hotellet ligger i gåafstand fra banegården og er et smukt gammelt hotel med masser af atmosfære og en spændende historie.

Efter en rundvisning på Hotellet fik vi en lækker anretning og et fantastisk kagebord. Aftenen gik med oplæg fra Sarah in the Green, hygge og snak om rejseblogging, med en masse spændende bloggere. Vi hyggede os faktisk så meget, at vi ikke rigtigt kunne løsrive os, da klokken blev 21.

Selvforkælelse på Hotel Kirstine

Sommerferie i Danmark

Måske skulle du have været på ferie et lækkert sted i udlandet, men må i år pga Covid-19 blive hjemme. Så vil jeg foreslå at du i stedet giver dig selv den ultimative forkælelse, som et plaset på såret. Jo du må godt spendere lidt ekstra og så måske have en lidt kortere ferie 😉

Hotel Kirstine er ikke et billigt hotel, men du vil takke dig selv for at gøre oplevelsen af at blive hjemme i Danmark til noget helt særligt med et ophold på Hotel Kirstine. Ikke kun er det et smukt sted, med atmosfære og det dejligste personale. Men det ligger også godt placeret i et område med mange oplevelser. Og så er der også forkælelsen til ganen i den hyggelige restaurant.

Selvforkælelse på Hotel Kirstine

Selvforkælelse på Hotel Kirstine

Selvom pejsestuen virkelig indbød til at sætte mig i en af Chesterfieldstolene med en kop te og læse en bog inden jeg gik i seng. Måtte jeg dog give efter for Hästenssengens kald. Der er nemlig senge fra Hästens på alle værelserne. Det er første gang jeg har sovet i så fornem en seng og den bestod; Kan Tekla sove godt på den testen.

Min søster kalder mig prinsessen på ærten. Uanset hvor god en madras jeg ligger på, så kan jeg mærke hvis fjedrene eller lamellerne nedenunder er af den hårde slags. Jeg ligger desuden allerbedst på bløde madrasser, der sluger mig lidt, og får meget nemt ondt i hofter og skuldre af at ligge på faste madrasser. Noget med at det faktisk ikke er så smart at være sidesover med en skæv ryg. Men mine hypermobile knæ overstrækker, når jeg sover på ryggen og så kan jeg ikke gå næste morgen. Hvor er det man får udleveret en ny krop?

Hoteller har ofte faste madrasser, da flertallet sover bedst på dem og Hotel Kirstines Hästenssenge var ingen undtagelse. Men jeg vågnede udsovet og uden at min krop brokkede sig det mindste. Så måske skal jeg til at spare sammen til en Hästensseng?

Camp Adventure og Skovtårnet

Næste morgen mødtes jeg med de andre jyder til en overdådig morgenmadsbuffet og snakken faldt på Skovtårnet, som kun ligger ca 15 minutters kørsel fra Næstved. Så selvom planen egentligt var, at tage direkte hjem efter morgenmaden. Besluttede vi, at tage et smut forbi Camp Adventure og få den oplevelse med, nu vi var i området.

Peronalet var så venlige at hjælpe os med at få en aftale i stand, så vi kunne se Skovtårnet. Nu har Hotel Kirstine og Adventure camp indgået et fast samarbejde, så du kan få entre til skovtårnet med i dit ophold. Skovtårnsopholdet kalder de det.

Min far blev lidt misundelig, da jeg ringede og fortalte ham, at jeg havde været i Skovtårnet. Han snakkede om konstruktionen og hvor fantastisk det kunne være at kigge nærmere på den. Og jeg snakkede om den fantastiske udsigt og oplevelsen med at gå op i et 45 m højt tårn og være oppe over trætoppene, når man har lidt højdeskræk.

Så uanset om du er akitektur og konstruktionsnørd eller bare gerne vil nyde udsigten, så er der oplevelser at finde i Skovtårnet. Det er ikke uden grund at Skovtårnet kom på Listen Over Worlds Greatest Places 2019 i TIME Magazine.

Desuden er det muligt at komme med hele vejen ad stien og op i tårnet i kørestol og med barnevogn. Er du også glad for at klatre er Camp Adventure et mekka af oplevelser.

Min udgave af selvforkælelse på Hotel Kirstine indebar god mad, en fortinlig nattesøvn og det sødeste personale, som virkelig får dig til at føle dig velkommen inkl. huskatten Pelle Haleløs.

Share:

Skriv en kommentar

Book din næste overnatning med booking.com
Booking.com