Tag på spændende lokale oplevelser med AirBNB

Oplevelser med AirBNB er en forholdsiv ny service. Den er blevet rullet ud i etaper og er ikke tilgængelig i hele verden endnu. Det er virkelig smart at du kan booke både bolig og oplevelser igennem AirBNB og have alle oplysningerne samlet et sted.

Du kan både booke oplevelser på hjemmesiden eller gennem app’en på telefonen. Det er meget fleksibelt og du kan derfor lige tage et kig og se om der er noget spænende på programmet i morgen, du kan tage med på.

Det er muligt at finde undervisning i næsten alt du kan drømme om. Madlavningskurser, fotografikurser og kurser i kunsthåndværk er bare nogle af dem jeg har set, når jeg søger efter oplevelser.

Oplevelser med AirBNB
Kemeri mose i solopgangen

Der er utrolig mange citywalks af forskellig art og det er en ret fed måde at opleve en by på. Man får altid set steder man ellers ikke havde fundet.

De lokale værter giver dig et unikt indblik i kulturen, som du ikke finder andre steder. Alle værterne har selv oprettet deres oplevelser og du er sikker på at de brænder for at fortælle om deres kultur og det område du befinder dig i.

AirBNB verificerer alle oplevelser og betalingen foregår igennem AirBNB, så du er sikret ret godt. Du kan læse anmeldelser og AirBNB rangerer værterne baseret på anmeldelserne. Superværter er dem der får de bedste anmeldelser og derfor findes deres oplevelser også øverst på listen.

Oplevelser med AirBNB
Art Nouveau city walk i Riga

Spændende lokale oplevelser med AirBNB

London

Jeg tog min søster med på en food tour i London med en fantastisk vært ved navn Aidan. Det var en kulinarisk rejse i Tooting, som er præget af mange pakistanske og srilankanske restauranter. Du kan læse om hele oplevelsen i indlægget Madturist i London.
Læs om Scrumptious South London med Aidan på AirBNB.

Oplevelser med AirBNB

Riga

Da jeg besluttede mig for at tage en solorejse til Riga bookede jeg også fire forskellige oplevelser gemmen AirBNB. De første værter jeg var afsted med fortalte mig, at det faktisk først var 2 måneder tidligere, at det var blevet muligt at booke oplevelser gennem AirBNB i Riga. Derfor var det kun anden gang de havde en tur. Især fotoshoots er der mange af i Riga, hvor du kommer rundt til smukke steder i byen med en fotograf og får taget portrætter. Det var megafristende, da jeg jo oftest står bag kameraet og derfor ikke har så mange billeder af mig selv med hjem.

Udforsk det lokale marked med lokale

Den første oplevelse jeg tog med på I Riga var en guidet tour på det store centrale marked. Vi startede med et besøg i Det videnskabelige Akademis høje tårn, hvor der var en fantastisk udsig over byen og især ned over det centrale marked.

Oplevelser med AirBNB

Efter turen rundt på markedet blev jeg inviteret med hjem til den ene af værterne hvor de lavede lækker lettisk mad til mig. Om sommeren slutter de af med en skovtur langs floden, med lækre lettiske specialiteter købt på markedet.

Solopgangstur til Kemeri mose

Min passion for at fotografere fik mig til at vælge en tur ud at fotografere solopgangen i en nærliggende mose. Området er et af dem, der anbefales at besøge og så er det jo fedt, at kunne kombinere det med undervisning i at fotografere solopgange. Philip tilbyder, at ændre tisdpunktet til solnedgang, hvis du ikke er så morgenfrisk, men i December står solen heldigvis ikke så tidligt op.

Desværre var det meget overskyet og det regnede, så det blev ikke til meget solopgang. Men i stedet viste himlen sig at være ganske smuk. Kemeri mose er et besøg værd selvom du ikke er fotonørd. Det er et fantastisk smukt område med en gangsti af brædder, så du kommer sikkert igennem mosen.

Oplevelser med AirBNB

Citywalks, smuk arkitektur, historie og spændende legender

Riga er kendt som den by i Europa med flest bygninger i Art Nouveau stilen. Derfor tog jeg med på en citywalk rundt i de kvarterer hvor der er flest af de smukke bygninger. På turen kom vi også ind på stilens påvirkning på andre kunstformer og endda dens bruge i reklamer.

Oplevelser med AirBNB

Min guide Diana har også en aftentur rundt i den gamle del af Riga centrum, som jeg også tog med på. Det handlede om traditioner og legender i Riga. En virkelig sjov måde at opleve en by på, fra en anden side end normalt.

Bliv vært for en oplevelse

Du kan også selv blive vært for en oplevelse. Det er ret nemt at oprette en oplevelse inde fra din profil. Så hvis du er passioneret omkring dit område, og gerne vil dele den passion med andre, så kan oplevelser med AirBNB være et godt sted, at oprette din oplevelse.

Du kommer hurtigt igang og behøver ikke lave en masse reklame selv, AirBNB viser din oplevelse på søgesiden og på en liste over lign. oplevelser i samme område.

Jeg håber at du kommer godt igang med at bruge oplevelser med AirBNB. Jeg vil i hvert fald også bruge det til at få de bedste oplevelser, når jeg besøger Skotland med familien til sommer.

Share:

3 Comments

 1. januar 17, 2020 / 11:12 pm

  Hej Tekla,
  Tak for tip om oplevelser med AieBnb! Jeg var ikke klar over, at de tilbød ture og oplevelser på den måde. Det skal jeg da have i tankerne ved min næste rejse.
  Bedste hilsner,
  Maria

  • TeklaB78
   Forfatter
   januar 18, 2020 / 10:38 am

   Hej Maria
   Det er også en ret ny funktion, som de ruller ud ret langsomt. Så det er ikke alle steder endnu.
   Men jeg synes det er ret fedt og der er mange oplevelser, du ikke finder andre steder.
   Venligst Tekla

   • januar 23, 2020 / 11:33 am

    Hej igen,
    Ja, det er i hvert fald en oplagt mulighed for at se lokale perler, som man ikke nødvendigvis kan Google sig frem til.
    BH. Maria

Skriv en kommentar

Book din næste overnatning med booking.com
Booking.com
%d bloggers like this: